Λίγο πριν από την έναρξη του διαγωνισμού, ο Eaton ανακοίνωσε στο ακροατήριο ότι είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν θα ανταγωνιστεί. Από την πρεμιέρα του στο vícebojařské Μέκκα και συναντήθηκαν.

Σχετικά με τη δυνατότητα της αντιπαράθεσης με το βασιλιά κόσμο και Ολυμπιονίκης από το Λονδίνο ήρθε είκοσι Τσεχίας Γίρι Sykora ταλέντο. Τζούνιορ παγκόσμιος πρωταθλητής στην Götzis ξεκινά για πρώτη φορά, και μετά την πρώτη ημέρα κατατάσσεται στην 16η θέση με κέρδος 4083 πόντους.

Πήγε σουτ του λόγια, στην οποία περίπου 60 εκατοστά βελτίωσε στοιχημα στο πρακτορειο την προσωπική 14.95 καλύτερες μέτρα. Σε άλλους κλάδους, αλλά Sykora μείνει πίσω από τις επιδόσεις της από το περσινό Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Μαδέρα, όπου δημιούργησε ένα προσωπικό ρεκόρ μεταξύ των ενηλίκων 7927 πόντους.Στον ανταγωνισμό οδηγεί γερμανική Kai Kazmirek με συνεχή ποσό των 4409 μονάδων.

Έπταθλο ανήκει δέκατο Eliska Klučinová που είχαν συλλεχθεί 3779 πόντους. Χάλκινο μετάλλιο Εσωτερική Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πράγα δημιούργησε επίσης το Σφαιροβολία μέγιστη ισχύ 14,69 μ. Περίπου 50 κατ ‘ευθείαν πόντους μετά από τέσσερα γεγονότα υστερεί υποσύνολο τελευταία συνεδρίασή του στο Κλάντνο, Τσεχία ρεκόρ έφθασε 6.460 μονάδες.

το κεφάλι είναι Brianne Theisenová-Eaton Καναδά επικερδώς 4031 πόντους.Η γυναίκα της Eaton οδηγεί πριν και ολλανδικά σπρίντερ Δάφνη vícebojařkou Schippersovovou και Brit Jessica Ennis-Hill, η οποία ολοκληρώνει την πρώτη Έπταθλο του θριάμβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο και μετά τη γέννηση του γιου του περασμένου έτους

Svoboda είχε Weinheim σύγκρουση με το παιδί

Atlet Petr Svoboda σε μια συνάντηση στη Γερμανία Weinheim ήδη στο πλαίσιο της προετοιμασίας κουπονι στοιχηματοσ επιτευχθεί καλύτερα αυτή τη φορά του στα εμπόδια 110 μέτρων 13 , 65 δευτερόλεπτα. Στον τελικό αλλά μετά από μια σύγκρουση με ένα μικρό παιδί κατά τη διάρκεια της προπόνησης, όταν τεντώθηκε εύκολα στη βουβωνική χώρα, δεν έρχεται.

“Πριν πάω στο μωρό, το έκοψα. Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Όταν περπατάω, δεν το αισθάνομαι, αλλά αποφάσισα να μην το ρισκάρει.Ελαφρώς μου το κακό, έτσι θα πάει καλύτερα στο γιατρό αύριο «, δήλωσε ο Svoboda, ο οποίος πέρυσι επέστρεψε στους αγώνες μετά από τριετή δοκιμασία με ένα πληγωμένο πόδι. Η απόδοσή του είναι 18 εκατοστά πλησίασε το όριο για τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο.

Η κορυφαία συνάντηση απόδοση σε Weinheim φρόντισε γερμανική dálkařka Malkusová Λένα, ο οποίος πήδηξε 694 εκατοστά.