A Manchester United nyitva áll José Mourinho számára, aki a nyáron aláírt hároméves szerződésen túlmenően menedzserként is meghosszabbítja tartózkodását. A klub örömmel fogadja az oldalt, és úgy gondolja, hogy ő az a férfi, aki 21-es bajnoki címet hoz az Old Trafford-nak. Uniteden a jelenlegi szerződésén túl, és a tulajdonosok, a Glazer család is kedveltek.Manchester United visszatér az Egyesült Államokba 2017-es nyári túrára. További információ

Bár a klubban elismerés van Mourinho jövője a csapat játékstílusától és az eredményektől függ, a menedzser már lenyűgözött a terepen.United 10 játékban veretlen, hét nyertes, a szombaton pedig a West Bromwich Albion 2-0 győzelme a Premier League-ben harmadszor, a United 30 ponttal.

Mourinho pozitív volt a képzési terepen is. Az a nézet, hogy Mourinho ideges volt és időnként elégedetlen volt, az Egyesült hierarchia között valamilyen zavart okozott, mondván, a menedzser könnyedén lehet a játékosok körül és egy praktikus joker. Mourinho októberben azt mondta: „Sok évig szeretnék itt maradni. Ez azt jelentené, hogy valószínűleg nem keresek egy másik klubot a Premier League-ben. ”

A Mourinho döntése szerint a lakóhelyen nem a lakóhely, hanem a Lowry szálloda Manchesterben él.Az asszisztensek és edzők belső köre a belvárosi szálloda közelében feküdt.

Az Egyesült Államok a tél transzfer fogadási bónuszok az interneten ablakában jelentős kiadásokat szankcionált, mint amikor Juan Mata 2014 januárjában csatlakozott a Chelsea-tól 37,1 millió fontért és Mourinho megpróbálja erősíteni a csapatot, ha bármelyik hosszú távú célpont elérhetővé válik.

Továbbra is érdeklődik a Southampton José Fonte iránt, mégis Phil Jones és Marcos Rojo lenyűgöző formája, valamint Chris Smalling és Eric Bailly, akik megsérültek, azt jelenti, hogy Mourinho már rendelkezik védelmi lehetőségekkel.