Miután a középpályán 18 gólt szereztél az idei Premier League elszabadult nyertesei számára, azt várod, hogy Sterling Anglia egyik legszebb darabja lesz. 23 éves korában már két versenyen képviselte országát, és kulcsszerepet játszott Anglia két legnagyobb csapatában, a Liverpoolban és a Manchester Cityben. A játékos, aki sebességgel, valódi csillogással és szemmel tartotta a célját, az Angliában a ritkaság.

De a héten volt egy hívás arra, hogy a fegyveres tetoválás után lehessen elhagyni a csapatból. a jobb lábán látható.Miután Sterling, akinek az apja megölték egy lövöldözés Jamaica-ban, amikor csak kettő volt, még azt is elmondta, hogy hevesen ellenzi a fegyvereket, és hogy a befejezetlen tetoválás a jobb lábának képességét szimbolizálta, valamint az apjának, Bet365 online fogadóirodák néhány kommentátornak a tisztelete. – beleértve a Piers Morgan-t, még mindig nem volt hajlandó visszalépni.

Morgan elmondta 6,5 ​​millió Twitter-követőjének, hogy Sterling tetoválása, ami AR15 támadás puskája, nem megfelelő, mert ugyanazt a fegyvert néha használták iskolai lövések az USA-ban. Miután Sterling válaszolt, Morgan azt mondta: „Talán jobban meg kellene magyaráznia.Mert nem látom, hogy miért nem tetszik tetoválás egy támadás puska a lábadon, hogy leküzdje a fegyveres erőszakot. ”A minta egyértelműnek tűnik: a Raheemnek most van pénze, és a média egyes részei nem szeretik, hogyan tölti el.

Még akkor is, amikor rámutattak arra, hogy a Morgan szeretett Arsenalja a „Gunners” elnevezést kapta, van egy ágyúja a klubbajnokságon, és a lőszerészek alapították, még mindig megpróbálta diktálni, hogy a fiatal futballista milyen tetoválásokat viseljen a bőrén . „Íme egy ötlet: ragadjon meg egy nagy X-et a támadó puska tetoválásánál & amp; a „NO to GUNS” szóval. Ezután úgy működik, ahogy azt feltételezem, hogy azt tervezte, hogy működjön.Jelenleg úgy tűnik, hogy glamourizáló fegyvert használ. ”

A Nap olvasói, amelyek gyakran vezetnek a díjat Sterling ellen, túlnyomórészt munkásosztályok, így a történetek többet figyelmeztetnek, mint a olyan magatartásfajtákra, amelyekre fel kell ráncolni. A tanulmány arra ösztönzi az olvasóit, hogy szerezzen Sterling vagyonát, miközben ritkán küzd a megállapított középosztályok pénzében és Bet365 sportfogadás online viselkedésében. , megpróbálta a rasszizmus állításairól immunizálódni, megduplázva. Idézett Richard Taylor, akinek a fia Damilola 2000-ben meghalt, miután megtámadták az utcákat Peckhamben, London déli részén.Bocsánatot kell kérnie a fegyveres áldozatok családjaival szemben. ”

De még a Sun választása, amikor Taylor-ot kommentálta, közeledik a fekete közösségekkel kapcsolatos zavaros gondolkodásukhoz. Damilola tragikus halála történt, miután megtámadták, és eltört üvegre esett. Semmi köze a fegyveres erőszakhoz. El tudom képzelni valakit, aki a Sun-bánatban volt, és nincsenek aktuális kapcsolataik azoknak a családjaival, akik meghaltak a fegyveres erőszakban az Egyesült Királyságban, majd vállat vontak, és mondták maguknak: „Nos, elég közel. > Sterling esetében ez a legújabb „ellentmondás” meg kell felelnie a lemondás levegőjével. A fiatal játékos ritkán jön ki az újságokból valamilyen észlelt bűncselekményért vagy másért.Mint egy egész életen át tartó Liverpool-rajongó, csalódhattam, ahogy elhagyta a klubot, de a sajtóból kapott kezelés könyörtelen és indokolatlan. Őt kapta kapzsiságnak, mert a Liverpoolban a készségeihez viszonyítva fizetett. Obszcénnek hívták, hogy túl sok pénzt költeni, amikor felemelte az anyja házát, megvásárolta neki egy divatos mosogatót. Aztán bírálják, hogy túlságosan takarékos, amikor a Primarkban, a Poundlandban, a Greggsben vagy a költségvetési légitársaságnál repül. Őt bírálták a shisha cső dohányzásáért és a léggömbökből származó dinitrogén-oxid belélegzéséért, amikor mindkét tevékenység törvényes.Még azt is bírálta, hogy nem tartotta elég drága autóját.Raheem Sterling az ördögi tabloid snobbery áldozata. Tovább

Amikor ezeket a kritikákat együttesen nézzük, a minta egyértelműnek tűnik: a Raheemnek van pénzük a média egyes részei nem szeretik, hogyan tölti el. Beszélni fognak a „karakteréről”, de tényleg csak úgy gondolják, hogy egy kicsit túl villan, és nem elég alázatos (bár úgy tűnik, hogy a római kedvencei a péksütemények és az áruházak másként jelennek meg). Majdnem minden történet róla utal, hogy Jamaicában született, alázatos nevelését London északnyugati részén és viszonylag új vagyonát.Ezek vékonyan fátyololt támadások minden magabiztos, munkásosztályra és igen, fekete fiatal férfira, akik úgy tűnik, hogy nem ismerik a helyüket.

Amikor Stormzy az arcát mondja Grenfellre, vagy amikor Mario Ballotelli pénzt ad egy hajléktalan személy, akik nem örülnek néhány középosztályos kommentátornak. Úgy tűnik, hogy a szubtextus, „a tehetséged megszerzett egy kis pénzt, de ne értsd fel a dicsőségedet – ismerd meg a helyedet.”

Amikor Morgan figyelmeztette, hogy a Sterling elleni támadások hatással lehetnek a csillag világára Kupa teljesítménye, azt válaszolta: „Ó, Pur-bérlet. Nem sikerül a világbajnokságon, mert nem játszunk elég jól. Ha nem tudod megállni a médiát, menj és legyél poros. ”A szegénységből kiutazó útvonalak nagyon szűkek a fiatal, munkásosztályú fekete ember számára. A sport, a zene és a szórakozás útja van a választott néhánynak.Azok számára, akik ezt megengedik, gyakran elbeszélőnek tűnik, mint például: „Beengedtünk, most ne csinálj semmit, ami miatt megbánjuk”.