Bruce Arena második eljövetele fanfare vagy grandiózus jóslatokkal ment végbe.

Egy elavult, konferencia nélküli konferencia alkalmával a 65 éves lány örömét fejezte ki, és 10 éven át az USA edzőjének leszállását írta le Sunil Gulati, az Egyesült Államok Soccer elnöke, aki épp most újra kinevezte. A Soccer megerősíti, hogy Bruce Arena helyettesíti Jürgen Klinsmann-t.

A Jürgen Klinsmann utolsó két előadásának Betclic fogadási bónuszt turbulenciája miatt azonban a hangulat jobb volt. A Mexikó és Costa Rica ellen legyőzött legyengültek.Itt az ideje, hogy az Egyesült Államok újra csoportosuljon, és a következő világbajnoki selejtezővel Honduras ellen a következő év márciusáig, legalábbis az Arénának van ideje az oldalán.

Az üzlete csak Oroszország végére terjed ki 2018 – az eredmények, mint mindig, diktálják a jövőt. Gulati azonban imádkozik az egykori LA Galaxy menedzsernek, aki javíthat egy szétválasztott listát, amely egyértelműen elvesztette az utat a német alatt. fogalma ”- mondta Aréna az elődjénél enyhén érzékelhető. „Jó játékosunk van, és csak egy csapatként kell összeállítanunk őket.”

Folytatta: „Sok kemény munkát, kommunikációt, fegyelmet és tehetséget igényel. hogy 2018-ban Oroszországba kerüljön. Kemény munkás vagyok. Szeretek hinni, hogy egy játékos edzője vagyok.Amit igazán tudok, egy csapat építése. Megértem a csapatot építő tulajdonságokat és körülményeket. Nagyon valószínűtlen, hogy sok új játékost hozunk a Betclic online fogadóirodák programba. Egy időben vagyunk a programban, amikor eredményeket kell kapnunk, és olyan játékosokra van szükségünk, akik készen állnak. ”

A Brooklynite hivatalosan is megkezdi a munkát december 1-jén, de a felvett kapcsolat már két játékossal történt

Miközben a Klinsmann 2014-ben átvette az amerikai futball technikai igazgatójának szerepét, nem világos, hogy az Aréna hogyan fogja átalakítani a csapatot.

Gulati korábban bizalmat adott a németnek ebben a hónapban, de továbbra is magabiztos az Arena képességeiben, hogy fejlessze a zenét – egy utazás a világbajnokság negyeddöntőjére 2002-ben.

A zsűri határozottan kiáll.Gulati határozottan úgy véli, hogy a helyes választás történt. – Sokkal több tapasztalata van, mint először. Ő bizonyította magát a játék minden szintjén Amerikában, és az edzője rekordja páratlan – mondta Gulati. „Úgy éreztük, hogy más irányba kell mennünk. Bruce esetében most már 30 éve ismerjük egymást.

„Szóval ez egy nehéz döntés volt, mert mindent nem Betclic sportfogadás online csak befektettem, hanem a szövetség befektetett. És ahogyan azt gondolom, hogy világossá vált, ezeket a döntéseket nem pusztán érzelemre alapozzuk – egyáltalán az érzelmekre -, hanem próbáljuk meg módszertani jellegűvé tenni őket. De mi helyettesítse a Hexet?Bővebben

A Klinsmann távozásának sikertelensége miatt a múlt héten Costa Rica szerencsétlen 4-0-os veresége után Gulati-t választották. – Az eredmények felfelé és lefelé kerültek – ismerte el az elnök. – Mi történik a döntés meghozatalában? A legfrissebb eredmények, beszélgetve a csapathoz közeli emberekkel. A nyáron a Konföderációs Kupában akartunk lenni, Brazíliában akartunk lenni az olimpián, és jobban megkezdjük a Hex-et. Nem kaptuk meg ezt, de sok dolog jött az értékelésbe.

„Nem kétséges, hogy a játékban mindenkinek nőtt a nyomás – ez a játékosok, edzők és adminisztrátorok, vezetők és mindenki más. Ez bizonyos dolgok tükröződése.A technológiai változások és az információs és a szociális média sebessége olyan nyomást jelent, amely nem olyan, amit Bruce az első körben tapasztalt volna.

„Két – a rajongóink sokkal intelligensebbek a játszma, meccs. Ők nézik a játékot, nagyon szenvedélyesek és ismerik a játékot olyan módon és számban, ami nem lett volna lehetséges 15 vagy akár 20 évvel ezelőtt.

„Tehát van egy kifinomult rajongói csoportunk, ami jó dolog. És a szám drámaian megnőtt. Mindezek nagyobb nyomást eredményeznek, de pozitívnak tekintjük őket.Olyan helyzetekben, ahol rossz eredményeket értek el, és az emberek nyomást gyakorolnak, senki sem szereti szembenézni a lövöldözéssel, de ez a játék természetes része.

Az aréna érkezése meleg lesz az MLS biztos Don szívében Garber, aki komoly kritikává vált Klinsmann-nak a játékosok arra ösztönzésére, hogy próbálják szerencséjüket Európában, nem pedig stagnáltak Amerikában. Az amerikai történelem legsikeresebb edzője azonban gyorsan eloszlatta a korai javaslatokat, hogy nézetei radikálisan eltérnek elődjeitől. “Azok vagyunk, akik vagyunk. Az amerikai tulajdonságok minden bizonnyal olyan csapatok voltak, amelyeket nehéz ellen játszani. A modern korban ezek a minőségek, amiket sok csapat vesz fel. Nézd meg a csapatokat, akik sikeresek voltak az európai bajnokságon.Szükségünk van a megfelelő egyensúlyra, a megfelelő kombinációkra és a helyes mentalitásra.