Kun voitat, älä tunne voittamatonta eikä lisää panoksitasi dramaattisesti. Pidä liikkeitä yhtä paljon kuin aiemmin, ja muista, että vaikka voitat helposti, menettäminen kaikesta voitosta on paljon helpompaa. Tietenkin, jos menet pelin, sinun täytyy käyttää sitä, mutta älä unohda Nordicbet, että on helppo menettää tilanteen hallinnan. Kun häviät, älä pakota itseäsi tekemään typeriä toimet (todella lisätä hinnat merkittävästi muuttaa strategiaa, laittaa enemmän hakutuloksia, jne). Jos strategiasi toimi ennen, se toimii jälleen, tärkeintä on pysyä rauhallisena ja kärsivällisenä. Kun putoat huonoon onnettomuusalueeseen, sinun on säilytettävä ote. Ehkä jopa taukoa ja muutaman viikon ajan pidättäytyä vedoista palata tuoreisiin ajatuksiin ja voimaa.

Onko sinulla aikaa kerätä tietoja ottelun Nordicbet osanottajista tai vain laittaa se, jotta se olisi mielenkiintoisempaa katsella sitä? Arvioi kuinka paljon aikaa voit viettää harrastuksessasi ja päättää. Ja joka tapauksessa, oletko todella kiinnostunut urheilusta vai panostatko vain voiton ansiosta? Jos pidät todella urheilusta, sinun on helpompi seurata viimeisintä kehitystä, mikä antaa sinulle lisää etuja kuin vedonlyönnit. Jos näyttää siltä, ​​että siitä tulee tylsää ja mielenkiintoista, niin on aika lopettaa. Älä panosta vedonlyöntiä varten. Kun motivaatio menetetään, todennäköisesti se päättyy menettämättä kärsivällisyyttä ja kiinnostusta ja lopulta kaiken rahan.

Nimi tämän strategian Nordicbet on vaikea kääntää venäjää ytimekkäästi ja sujuvasti kuin se kuulostaa Englanti, se kirjaimellisesti käännettynä “vedonlyönti arvokas”, mutta merkitys on lähempänä – “aliarvostettu vedonvälittäjä vedonlyönti tapahtumista.” Toisin sanoen, se on peli, jossa yliarvostetut kertoimet.

Teoriassa se on yksinkertainen: kun vertaa Nordicbet Arvioidessaan todennäköisyyden tapahtumia vedonvälittäjä tekijä, ja jos käy ilmi, että arvioitte vedonvälittäjä on aliarvioinut tapahtuma, joka puhalletaan tekijä sen, jollei Value Betting’a, yksinkertaisesti nimeltään Value, löytynyt! Matemaattisesti tilan tarkistaminen, onko tämä Arvon tapahtuma vai ei, näyttää tältä.

Katso tästä: Casino bonuskoodi