Handicap-innsats

Odds kan gjøres før kampen, men betters er mer sannsynlig å bruke oddsene ved å satse under live-sendinger. Atferdene til tennisspillere er lett gjettet: de kan ikke fullføre spillet som slutter i full kraft hvis de føler at de allerede har mistet det. I dette tilfellet passerer oddsen med høye odds.

Totalt poeng satse

Den vanligste typen av bordtennisbetting er totalvinner. Bedre klarer å gjette ikke bare de totale poengene i settet, men også i kampen. For å falle riktig inn i de totale områdene odds på nett, må du dykke inn i statistikken til spillerne og identifisere gjennomsnittet for hver: separat for vinnende og tapende spill. Gjennomsnittlig beløp vil være nær sannheten.

Ping Pong-spillstrategier:

Dogon på totalsummer

Dogon er en spillstrategi som er flott for bordtennis. Det er flere spill i en kamp, ​​mange kamper i en turnering. Turneringer er hyppige. Så, du kan få lignende utfall, og i tilfelle feil – bare øke hastigheten.

Essensen av dogonstrategien for totals er at hvis det er en klar favoritt og en utenforstående, så vil de totale poengene i hvert sett med stor sannsynlighet være mindre enn 18,5. Bookmaker tilbyr dette området nesten alltid. Hvis det i det første settet ikke spilles, norsk betting må du i det samme settet ta samme sum og øke innsatsen for å motvirke den forrige og sikre deg veksten i banken. Og dette bør gjøres til innsatsen er spilt.

Spill på outsider

Den hemmelige strategien for å satse på outsidere er enkel. Du må satse på en outsider, samtidig som du forsikrer din innsats på favoritten. For eksempel kan du satse på at outsider vil vinne i første eller andre sett med høye odds. Når outsider begynner å nærme seg dette målet odds casino stiger koeffisienten på favorittens overordnede seier – dette er riktig øyeblikk for å gjøre et sikkerhetsspill. Gevinstene i forsikringsrenten bør motvirke grunnrenten i tilfelle passasje, og beløpet på forsikringsfrekvensen bør ikke overstige gevinsten på de viktigste, ellers vil det være en minus.