Igaz: Dundee United szleng az idióta számára Nigériában. Ez a sajátos tény 2010-ben a brit figyelemre jutott, amikor a BBC dokumentumfilmje a nigériai fővárostól. Egy helyi férfi, Chubby, elmondta a filmeseknek, hogy Lagosban az élet nem az ostoba. – Bárki, aki Lagosba jött, és nem tanult meg értelemben, nem érzi magát valaha – mondta Chubby. „Mert ha bolond vagy, akkor megtanulják, hogyan érzelem. Ha egy “Dundee United” vagy, amikor elkezd önteni a szart, akkor értelme lesz. Matías Vecino: Uruguay csillag, amelyet a család tragédiája inspirált, aki nem mondott Olaszországnak További információ

Mivel ez a cikk a Scotsman elmagyarázza, unibet fogadási bónuszt sokan azt hiszik, hogy ez 1972-ben történt katasztrofális túra eredménye.Van egy javaslat arra is, hogy amikor Nigéria az 1989-es Under-16 világbajnokság idején a Dens Parkban fekszik, néhány huncut Dundee rajongó úgy döntött, hogy gazdagítja szókincsét. csapat szleng lett a világ minden tájáról. Másik származik Koreából, ahogy Oliver Trenchard elmagyarázta. „Koreában van egy„ Leeds Days ”(리즈 시절) kifejezés, amely egy személyre vagy dologra utal,” mondja Oliver. „Visszatér a századfordulóhoz, amikor Leeds és konkrétabban Alan Smith nagy sikert aratott Európában, és az a tény, hogy az évforduló után leesett.”

Valószínűleg mindannyian ismeri a Bristol City elkötelezettsége.A török ​​válogatott is szándékosan adott labdarúgást erotikával. „A nemzeti csapat a„ Milli olmak ”kifejezéssel lépett be a török ​​nyelvbe, ami egy játékos első nemzetközi hívására utal” – mondja Önder Susam. „Olyan férfira használják, aki először szexelt. Itt használják, mint egy innuendo, mivel Rıdvan Dilmen a nevetésre tört ki, amikor meghallgatja a kérdést: „Mikor kaptad meg az első hívást?”.

Peter Svensson emlékeztet arra, hogy Dániában: A „rigtig Jesper Olsen” (egy igazi Jesper Olsen) az élet bármely séta során elkövetett hamis hibára utal.Ez az 1986-os világbajnokság hírhedt hátuljáról származik, ami a verseny legizgalmasabb csapatához vezetett, és Spanyolországban 5-1-et pumpált.

Bár a szegény Loris Karius élete legrosszabb éjszaka volt szombaton, rosszabb lehet. A neve lehet sár, de legalább nem szleng. Van más példa? Ha igen, tudja, mit kell tennie. Facebook Twitter Pinterest Lehet-e a „karius-t csinálni” a szélesebb szókincsünk részévé? Fénykép: Matthew Ashton – AMA / Getty ImagesGoal különbség különbség

A legtöbb ember rámutatott a szezon 39-es célpontjára a Manchester City (+79) és a Manchester United (+40) között.De ez a kis sör a célkülönbség mágikus világában. „A Celtic 2014-ben nyerte meg a Skót Premiershipet egy +77 gólkülönbséggel” – mondja Sean De Loughry. „A Motherwell második helyezettje +4 gólkülönbség volt. Ez 73 cél különbsége. ”

„ Nem tudnak fényt adni az 1917-18-as MTK oldalnak, aki igazságos lenne, ha uralná a magyar felső repülést ”- folytatja Sean. „Lenyűgöző 147-et ért el, 10-et, egy +137-es célkülönbségért, 117 gólt jobban, mint a második helyezettet.”

Michael Peters látja, hogy +117 és emelje fel. „Ha számít, a Mikronéziai Szövetségi Államok befejezték a 2015-ös Csendes-óceáni Játékok csoportot, unibet online fogadóirodák amelynek célkülönbsége -114 volt, ami nagyon lenyűgöző, mivel csak három játékot játszottak.A harmadik helyezett Vanuatu +45-re ért véget (köszönhetően a Mikronézia 46-0-nak), 159 célpont ugrás. ”

A célkülönbség, véres pokol. Ha meg tudod verni ezt, lépj kapcsolatba. Zsidó szolgálat

„Volt-e olyan alkalom, amikor egy nagy csapat megbomlott a zsűri szolgálatával, vagy akár egy menedzser, akár egy játékos, akit a szezonban hívnak fel ? – kérdezte James Schofield néhány héttel ezelőtt.

„Plymouth Welsh nemzetközi Carl Fletcher egyszer megpróbált vitatkozni, hogy nem tudott egy zsűrien ülni, mert túl ismert volt” – kezdte Andy Carswell. >

„A 2010-es jelentések szerint Francis Gilbert bíró elmondta a középpályásnak, hogy Plymouth kapitánya nem volt elég ok arra, hogy elnézést nyújtson neki, és hogy elég ideje volt utazni Cheltenhamforton a Johnstone Paint Trophy nyakkendőjére a feladatai elvégzése után.Facebook Twitter Pinterest Carl Fletcher ismeri a zsűri szolgálatának fájdalmát. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

„Fletcher azzal érvelt, hogy álláspontja azt jelentette, hogy potenciálisan veszélyeztetett helyzetben van, mondván:„ Nem akarok semmit, hogy jöjjön vissza a zsűri ülésére – A tiltakozások süket fülekre esett, Gilbert bíró hozzátette: „Sok híres embernek, akik némiképp híresebbek, meg kellett ülnie a zsűri előtt.” „Tudásarchívum

Hihetetlenül, Steven , ez.A csoportos szakasz során a házigazdák érdekes új taktikát használtak a játék előtti sztereotípiák elfogyasztása előtt: a 3-1. / p>

A negyeddöntőben a chilei a hatalmas szovjetekkel készítették fel a játékukat egy pár Smirnoff-val. A húzás ténylegesen működött, és Chile folytatta 2-1-et. Kávé volt a félidős előtti nap sorrendje Brazíliában, de bár reggel nem ért véget, nem tudta megállítani a brazilokat, hogy megnyerjék a 4-2-et és folytassák a trófeát.Eduardo Galeano írta a Soccer in Sun és Shadow-ban, hogy Chile „megrántotta a spagettit, a csokoládét és a vodkát, de megfojtotta a kávét”.

Több ezer kérdésre és válaszra utazik a Tudás archívumon keresztül. Rotherham győzelme a Ligában Az egyik döntő végső döntése azt jelenti, hogy mind a három csapat, akik a múltbajnokságból kiléptek a bajnokságból, azonnal visszatérnek a divízióba (Wigan és Blackburn, a többiek) ). Van-e korábbi alkalom, ahol ez történt? ”Csodálja Jonathan Hart.

„ Most, hogy Swansea, Stoke és West Brom elmentek, és Cardiff és Fulham vannak, a Premier League sosem nézett annyira alfabetikusan nehéz. A 10. csapat Huddersfield!Ez egy rekord? ”Kérdezi Mike McCarthy.

„ A közelmúltban figyeltem Watford 2012-13-as szezonjának csúcspontjait, és észrevettem, hogy a Leeds elleni 6-1-es győzelemben öt célt szereztek kívülről a területet ”- mondja Will Paterson. „Vannak-e más példák olyan játékokra, amelyek annyira sok célt szolgálnak ki, hogy egy csapat olyan messzire jusson?”

„Melyik csapat a legrosszabb a Wembley Stadionban?” Kérdezi Chris Beesley. és válaszok a tudás@theguardian.com vagy tweet @TheKnowledge_GU

címre