24-timers teknisk støtte gir deg mulighet til å kontakte oss på alle utgaver av nettstedet selv klokken 2!

For de som foretrekker å satse på smarttelefoner, har en mobil applikasjon blitt utviklet på Android og Windows, som kan lastes ned fra nettstedet til Nordicbet Bookmaker Office.

Nettstedet har et tilknyttet program NordicbetBet. For hver spiller involvert betaler BC Nordicbet partneren opptil 50% av overskuddet.

Line bookmaker Nordicbet

Bredt maleri og høye odds skiller BC “Nordicbet” fra andre bookmakere. Du kan satse på hendelser både i prematch og live. Mer enn 1000 betting hendelser er tilgjengelig daglig. For fans av eSports er om lag 50 spillbegivenheter dekket daglig, inkludert Dota 2 og CSGO.

Listen over de sentrale sportskampene overstiger 500 typer spill på en begivenhet! Ifølge disse indikatorene ligger Nordicbet Bookmaker Office foran sine konkurrenter. Bookmakere jobber nøye med hver hendelse og tilbyr å sette på individuelle totaler av spillere, utfall med 15 minutters intervaller, og til og med at erstatningsspilleren scorer et mål!

Nordicbet-toto jackpot er lik ti millioner rubler fixture Nordicbet league med den minste innsats av tyve rubler. I konkurransen kan du gjette utfallet av femten fotballkamper. Det er også bemerkelsesverdig at i Nordicbet-toto-linjen er det utelukkende elitenfotball.

Innskuddskonto i bookmakeren Nordicbet

Bookmaker “Nordicbet” gir en bred liste over betalingssystemer. Minimumsinnsatsen på enhver begivenhet er 10 rubler. Kontopåfylling utføres på en tilgjengelig måte: VISA / Mastercard, Qiwi, Yandex.Money, WebMoney, via en mobiloperatør. Midler kan trekkes tilbake umiddelbart gjennom de samme betalingssystemene.

Støttetjenesten til BC Nordicbet er åpen 24/7 uten fridager. Støtte spesialister vil svare på eventuelle spørsmål om registreringsprosessen og spillet, funksjonene ved innsatsberegning, betalingsspørsmål og transaksjonskonton. Støttetjenesten bidrar til å løse kontroversielle situasjoner, samt gi omfattende hjelp i fravær av en Internett-tilkobling for hånden.