Det ser ut til å tjene penger på spill lett. Nok til å fylle opp balansen, for å gjette utfallet av hendelsen – og vinne i lomma. Ting er imidlertid ikke så enkelt. Inntjening på spill er hardt arbeid. Det tar tid og konsentrasjon. Og viktigst av alt – ikke glem risikoen. Han kan tape med tap.
Priser – som den viktigste inntektskilden. Er det ekte?

Hovedinntektskilden kan betraktes odds på nett som kilden som regelmessig bringer 80% eller mer av den totale inntekten. En slik kilde er den eneste i de aller fleste. Som regel er dette en risikofri lønn: lønn, husleie fra levering av eiendom, renter på innskudd og så videre.

Men det er modige sjeler som vet hvordan de kan tjene penger på å satse. Disse karene slutter i jobben og bruker all sin tid på å analysere sportsbegivenheter og forholdstall. Alle pengene deres er i spill. De beregner nøye banken sin, forsikrer risiko.

Umiddelbart reservasjon. Det er få slike fagpersoner norsk betting – ikke mer enn 10%. De har allerede tråkket på alle raker, studert og uavhengig prøvd alle strategiene. Arbeidsdagen deres begynner med en analyse av hendelser, utvalg av de mest lønnsomme faktorene for pre-match priser. Om kvelden sitter de ofte foran skjermen og bruker alle fordelene ved live-spill. Som regel har fagfolk kontoer i forskjellige bookmakerkontorer. Dette er nødvendig slik at bookmakeren ikke blokkerer kontoen eller setter stramme grenser. La oss innse det: når innsatsen vinner, taper bookmakeren. Bookmakeren liker ikke profesjonelle. Før advent av lovlige bookmakere måtte profesjonelle spillere jukse ved å opprette nye kontoer. De tapte med vilje noen spill for ikke å vise for god dynamikk. Med ankomsten av FIRST TsUPIS, kan ikke profesjonelle spillere lenger bekymre seg odds casino for låser og fokusere på sin favorittvirksomhet.

Tjener de mye på å satse? Ja. Spill av profesjonelle spillere kan være hundre ganger høyere enn prisene for nybegynnere og amatører. Når prisene øker, gjør du også risikoen for å miste alt. Derfor anbefales nykommere sterkt å ikke sette inn store beløp umiddelbart.