Vlasnik Coltsa Jim Irsay priopćio je u petak kako će momčad izvući mirovinu iz Peytona Manninga No18 i izgraditi kip rekordera rekorda izvan stadiona Lucas Oil. Manje od dva tjedna nakon što je objavio svoje umirovljenje u Denveru, Manning se još jednom vratio u svoj prvi NFL dom zahvaliti svojim pristašama.Osvježenje Manningovih obožavatelja – neki Bet365 odjeveni u plavu i bijelu Coltovu, a drugi odjeven u Denverovu narančastu i plavu boju – stajali su ispred prednjih vrata kompleksa tima. Irsay je objavio najavu kao slajd Pokazivanje Manningovih trenutaka u Indyju igralo se na postolju ispred njega i na dva ekrana iza njega. Svečanost je održana u istoj sobi u kojoj je emocionalna Irsay najavila da će Colts osloboditi svoje zvijezde, Put za Manningov nasljednik, Andrew Luck.

Manning je osvojio četiri rekordna pet MVP nagrada s Indianapolikom, vodio Colts na dva Super Bowls i isporučio prvo Bet365 svjetsko prvenstvo u gradskoj povijesti nakon sezone 2006. godine. Dodao je svoj drugi Super Bowl naslov prošlog mjeseca kada su Broncos pobijedili Karolina.Jim Irsay, s lijeve strane, pozira s bivšim Coltsovim zamjenikom Peytonom Manningom nakon što je u petak objavio povlačenje Manningove dresove.

Manningova osobnost, uspjeh i doprinosi izvan terena široko su Bet365 online klađenje uživo zaslužni za pomoć općoj javnosti za izgradnju stadiona Lucas Oil, koji je održao Super Bowl u veljači 2012. Ali to je samo dio ostavštine Manninga u Indy.

Kroz svoju Paybacks Foundation, Manning je održavao školske utakmice za srednju školu na stadionu RCA Dome i Lucas Oil Stadiumu, pod uvjetom da se zahvalnosti za obitelji s niskim prihodima I održava božićne zabave za djecu u potrebi.Povezao se s Zakladom Make-A-Wish i posegnula za pomoć američkim članovima službe i običnim građanima Bet365 koji traju težak put. Pyton Manning odlazi u mirovinu i završava najveću iscrpljujuću hagiografiju na svijetu | Dave Schilling Pročitajte više Manningova najveća nagrada možda je došla sedam mjeseci nakon što je Indianapolis prva većina prvenstva donio od ranih sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada je lokalna dječja bolnica preimenovana u Dječju bolnicu Peyton Manning u St. Vincentu.

Nakon pjevanja s Broncosom 2012, Manning je rekao da će Indy uvijek imati posebno mjesto u svom srcu i da će se često vratiti u grad. Svako proljeće od 2012. godine Manning je Bet365 domaćin A-list fundraiser koji je uključivao aukciju od priznatih stvari, stvari poput autografa od majke Tereze, izrezivanje iz ugovora koji je potpisao Marilyn Monroe, autographed fotografija bivših američkih predsjednika Georgea HW-a, Ronalda Reagana, Jimmyja Cartera, Gerald Forda i Richarda Nixon i bejzbol su potpisali Joe DiMaggio, Mickey Mantle i Ted Williams. Ali u petak je Manning želio još jednu priliku da se oprostimo timu i navijačima koji su ga prvi pozdravili u ligi.