Juridiske bookmakere gjennomfører økonomiske transaksjoner gjennom TsUPIS – senter for regnskapsføring av oversettelse av interaktive spill. Alle transaksjoner for å fylle ut kontoen og utbetaling av gevinster registreres i en enkelt database. I tilfelle omstendige situasjoner kan du alltid spore bevegelsen av midler. Hvis det oppstår et problem med betalingen Nordicbet, hjelper hjelpeskjenningen.

TsUPIS skaper ikke noen ekstra ulempe. Prosessen Nordicbet med å deponere og trekke tilbake midler er intuitiv. Ingen provisjoner. Overføring av midler skjer øyeblikkelig.

Juridiske bookmakere plasserer TsUPIS-logoen på deres hjemmeside. Også TsUPIS-logoen er tilstede på siden for påfylling av kontoen. Hvis TsUPIS-logoen ikke er på bookmakers nettsted, er det mest sannsynlig et ulovlig bookmakerkontor.
Hvorfor bør du ikke spille i illegale bookmakere?

Ulovlige bookmakere gjør alt for ikke å være i den røde. Hvis en spiller taper jevnt – ingen spørsmål: la han spille. Men når spilleren begynner Nordicbet å vinne fra tid til annen, utløser forsvarsmekanismerene umiddelbart.
grenser

Ulovlige bookmakere innfører grenser for spillere som er stabilt i svart. Tross alt kan de begynne å vinne stort når som helst. Grenser er en Nordicbet kunstig begrensning av innsatsen. Grensen tillater ikke en vellykket spiller å tilbakebetale eller forsikre sine risikoer til rett tid med en stor innsats.
Konto lås

Hvis spilleren har tilpasset seg spillet med grensene og fortsatt holder seg i svart, kan den illegale bookmakeren blokkere kontoen uten å forklare årsakene. I en slik situasjon kan spilleren bare godta. Tross alt tok han selv risikoen da han fylte på kontoen på en bookmakers side med tvilsomt rykte og uten lisens.
Oppsigelse av nettstedet

En bookmaker går inn i grenser eller blokkerer kontoer hvis han merker spillere som vinner mye. Men det skjer at spillerne individuelt ikke viser fremragende suksess Nordicbet: de har ikke store seier og lange serier uten nederlag. Det er ingen grunner til sanksjoner.

Og på et tidspunkt på en gang spiller mange Nordicbet spillere vellykkede spill og hevder å betale gevinsten. Bookmakeren ønsker ikke å betale. Det er lettere for ham å lukke nettstedet og opprette en ny. Dette er den største risikoen for å spille i ulovlige bookmakere. De kan forsvinne når som helst: de har ingenting å tape.

Detaljer: online betting norge